Title
BOOM !
MENIUL DONERBOOM - Restaurant si Delivery
Informatii despre produse: gramaje, ingrediente si alergeni.
Produsele DONERBOOM pot conține urme de substanțe alergene, precum: gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă, țelină, muștar, semințe de susan, lupin, moluște și produse derivate, dioxid de sulf și sulfiți, provenite din materiile prime.
Informațiile afișate sunt în conformitate cu prevederile Ordinului ANPC nr. 201 din 2022, Regulamentului (CE) nr. 1333 din 2008 privind aditivii alimentari, Regulamentului (UE) nr. 1169 din 2011 privind informarea consumatorilor și Ordinului nr. 163 din 2021.
Descarcă fișierul!
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Salata de ceapa(subreteta)
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Salata de ceapa – 1KG
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g /100g produs |
simplu |
CEAPA |
94.80% |
simplu |
PATRUNJEL |
4.70% |
simplu |
SUMAC |
0.37% |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Salata de ceapa
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
162kJ/38cal |
Grasimi |
0.3g |
din care acizi grasi saturati |
0.15g |
Glucide |
6.2g |
din care zaharuri |
4.45g |
Proteine |
1.43g |
Sare |
0g |
3. ADITIVI UTILIZATI: -
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: -
- Produsul poate contine urme de: ou, lapte si produse derivate(inclusive lactoza), soia, susan, mustar, tellina, gluten
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Salata de ceapa efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingredient
Tip ingredient |
Ingrediente |
kJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
simplu |
CEAPA |
157 |
37 |
0.2 |
0.1 |
6.3 |
4.5 |
1.3 |
0.004 |
simplu |
PATRUNJEL |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
4 |
0.025 |
simplu |
SUMAC |
1627.7 |
397 |
20 |
6 |
49 |
49 |
3 |
0 |
Legenda |
valori de pe eticheta |
valori literatura de specialitate |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Salata de Varza(subreteta)
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Salata de varza – 1KG
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g /100g produs |
simplu |
VARZA |
80.70% |
simplu |
MORCOV |
11.10% |
compus |
SOS VINEGRETTE Olympia |
7.40% |
simplu |
SUC LAMAIE 100% PFANNER |
0.74% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
SOS VINEGRETTE Olympia |
otet din fructe de padure (35%), ulei de floarea soarelui (32%), apa, sare iodata, condimente (piper negru, piepr alb, busuioc), conservanti (benzoat de sodiu,sorbat de potasiu),agent de ingrosare(guma xantan) |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Salata de varza
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
173.8kJ/41.6cal |
Grasimi |
1.1g |
din care acizi grasi saturati |
0.19g |
Glucide |
3.9g |
din care zaharuri |
3.75g |
Proteine |
2.01g |
Sare |
0.24g |
3. ADITIVI UTILIZATI: conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), agent de ingrosare (guma xantan), sare
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: -
- Produsul poate contine urme de: ou, lapte si produse derivate(inclusive lactoza), soia, susan, mustar, tellina, gluten
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Salata de varza efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingrediente
Tip ingredient |
Ingrediente |
kJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
simplu |
VARZA |
151 |
36 |
0.2 |
0.1 |
4.1 |
4.1 |
2.4 |
0.001 |
simplu |
MORCOV |
137 |
33 |
0.3 |
0.2 |
5.3 |
3.9 |
0.7 |
0.029 |
compus |
SOS VINEGRETTE Olympia |
485 |
118 |
12.9 |
1.3 |
0.2 |
0.1 |
0 |
3.2 |
simplu |
SUC LAMAIE 100% PFANNER |
118 |
28 |
0.5 |
0.1 |
1.7 |
1.4 |
0.5 |
0.01 |
Legenda |
valori de pe eticheta |
valori literatura de specialitate |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Supa de linte(subreteta)
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Supa de linte – 6,634 KG
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g/100g produs |
simplu |
apa |
75.30% |
simplu |
linte |
15.07% |
simplu |
ceapa |
3.70% |
simplu |
morcov |
3.70% |
simplu |
ulei masline |
0.75% |
simplu |
unt |
0.37% |
compus |
knor vita |
0.30% |
simplu |
sare |
0.30% |
compus |
knor vegetal |
0.15% |
simplu |
usturoi |
0.09% |
simplu |
menta |
0.03% |
simplu |
chimion |
0.02% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
knorr vita |
Sare, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat disodic, guanilat disodic), grasime vegetala de palmier, amidon, arome, grasime vegetala de palmier total hidrogenata, carne deshidratata de vita (2%), condimente (seminte de TELINA, nucsoara, curcuma), morcov (0.4%), patrunjel (0.3%), acidifiant (acid tartaric). |
compus |
Knorr Vegetal |
apa, sare, legume rehidratate 15.7% ( morcov 7.5%, praz 5%, ardei gras 2.3%, RADACINA DE TELINA 0.9%, grasime de palmier, zahar, extract de drojdie, agenti de ingrosare: guma de xanthan, faina din seminte de carrube, arome, condimente ( seminte de TELINA, radacina de leustean, nucsoara, piper), patrunjel rehidratat 0.26%, sirop de caramel, maltodextrina. Poate contine OUA, LAPTE, SOIA, SUSAN si MUSTAR. |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Supa de linte
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
243kJ/58Kcal |
Grasimi |
1.23g |
din care acizi grasi saturati |
0.57g |
Glucide |
6.97g |
din care zaharuri |
0.49g |
Proteine |
3.25g |
Sare |
0.12g |
3. ADITIVI UTILIZATI: sare, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat disodic, guanilat disodic), amidon, acidifiant (acid tartaric), agenti de ingrosare (guma de xanthan, faina din seminte de carrube, maltodextrina)
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: telina
- Produsul poate contine urme de: ou, lapte si produse derivate(inclusive lactoza), soia, susan, mustar, gluten
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Supa de linte efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingrediente
Tip ingredient |
Ingrediente |
kj |
kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
simplu |
apa |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
simplu |
linte |
1288 |
306 |
1.5 |
1.2 |
43 |
1 |
simplu |
ceapa |
157 |
37 |
0.2 |
0.1 |
6.3 |
4.5 |
simplu |
morcov |
137 |
33 |
0.3 |
0.2 |
5.3 |
3.9 |
simplu |
ulei masline |
3389 |
824 |
91.6 |
13 |
0 |
0 |
simplu |
unt |
3033 |
737 |
81.2 |
76.3 |
1.1 |
1.1 |
compus |
knor vita |
25 |
6 |
0.5 |
0.3 |
0.5 |
0.5 |
simplu |
sare |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
compus |
knor vegetal |
27 |
7 |
0.5 |
0.5 |
0.5 |
0.5 |
simplu |
usturoi |
670 |
158 |
0.5 |
0.3 |
31 |
1 |
simplu |
menta |
1679 |
395 |
0.0 |
0.00 |
98.2 |
98.20 |
simplu |
chimion |
1782 |
427 |
22.0 |
21.10 |
34.0 |
0.00 |
Legenda |
valori de pe eticheta |
valori literatura de specialitate |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Sos Iskender (subreteta)
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Sos Iskender – 1,7 kg
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g /100g produs |
simplu |
APA |
52.00% |
simplu |
PULPA ROSII |
26.00% |
compus |
PASTA TOMATE |
15.60% |
simplu |
UNT GHE |
2.60% |
compus |
PASTA ARDEI DULCE |
2.07% |
simplu |
AMIDON |
1.03% |
simplu |
ZAHAR |
0.36% |
simplu |
OREGANO |
0.20% |
simplu |
PIPER |
0.20% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
pasta ardei |
ardei rosii, sare, regulator aciditate(E330), conservanti (E202) |
compus |
pasta tomate |
concentrat de tomate, apa, zahar (2%), sare (2%) |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Sos Iskender
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
321kJ/76.4cal |
Grasimi |
1.99g |
din care acizi grasi saturati |
0.66g |
Glucide |
11.7g |
din care zaharuri |
5.9g |
Proteine |
1.89g |
Sare |
0.55g |
3. ADITIVI UTILIZATI: sare, regulator aciditate(E330), conservanti (E202)
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: -
- Produsul poate contine urme de: ou, lapte si produse derivate(inclusive lactoza), soia, susan, mustar, tellina, gluten
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Sos Iskender PR ERKAN efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingrediente
Tip ingredient |
Ingrediente |
KJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
simplu |
APA |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0.001 |
simplu |
PULPA ROSII |
85 |
20 |
0.4 |
0.3 |
2.9 |
2.9 |
0.7 |
0.002 |
compus |
PASTA TOMATE |
296 |
70 |
0.1 |
0.1 |
15.62 |
13.56 |
1.78 |
1.48 |
simplu |
UNT GHE |
8400 |
2000 |
70 |
20 |
260 |
90 |
50 |
6 |
compus |
PASTA ARDEI DULCE |
452 |
108 |
1.2 |
1.1 |
17.6 |
16.4 |
4 |
8 |
simplu |
AMIDON |
1360 |
320 |
0 |
0 |
80 |
0 |
0 |
0.005 |
simplu |
ZAHAR |
1640 |
400 |
0 |
0 |
100 |
100 |
0 |
0 |
simplu |
OREGANO |
1510 |
360 |
10.0 |
7.0 |
49.0 |
0.0 |
11.0 |
0.0150 |
simplu |
PIPER |
1393 |
332 |
3.0 |
2.9 |
52.0 |
0.0 |
11.0 |
0.0440 |
Legenda |
valori de pe eticheta |
valori literatura de specialitate |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Zurna doner pui
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Zurna doner pui
1 portie=600g
Tip ingredient |
Ingrediente |
Cantitate g/100g produs |
compus |
carne pui kebap |
28.10% |
semifabricat |
Lavash Zurna |
21.90% |
semifabricat |
sos zurna (10+50g) |
9.38% |
simplu |
salata iceberg |
9.38% |
compus |
mozarella |
9.38% |
simplu |
rosii felii |
7.81% |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
6.25% |
compus |
maioneza |
3.10% |
compus |
sos anatolia |
3.10% |
simplu |
patrunjel |
1.09% |
simplu |
boia ardei iute |
0.47% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
mozzarela |
lapte, cheag, fermenti lactici, sare, antiagomerant :fibra celulozica (0.5%) |
compus |
maioneza |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare, zahar, dextroza, condimente, guar, conservanti E202, E211 |
compus |
carne pui kebab |
pulpa pui dezosata (91.98%), sos (apa, soia, stabilizatori- E450, E451, amidon de cartofi, gluten, agenti de ingrosare, E1414, corector de aciditate-E262, faina de porumb, conservant- E262, antioxidant E331, E300, sare, condimente naturale, plante aromatice, lapte praf, ulei de floarea soarelui) |
compus |
sos anatolia |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262) |
semifabricat |
Lavash Zurna |
faina (62,42%), apa (31,21%), zahar (2.5%), ulei (2.18%), sare (1.56%), drojdie (0.12%) |
semifabricat |
sos Zurna |
apa (50,6%), sos rosii (32,2%), ulei masline(8.28%), pasta ardei (6.44%), usturoi(1.38%), piper negru (0.64%), sare (0.46%) |
semifabricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%) |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Zurna doner pui
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
718.78kJ/276.41Kcal |
Grasimi |
12.04g |
din care acizi grasi saturati |
3.29g |
Glucide |
12.29g |
din care zaharuri |
2.03g |
Proteine |
8.32g |
Sare |
0.74g |
3. ADITIVI UTILIZATI: antiaglomerant (fibra celulozica), conservanti (E202,E211), stabilizatori (E450,E451), agenti de ingrosare (E1414), corector aciditate (E262), antioxidant (E331, E300)
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: lapte si derivate din lapte (incl lactoza), ou, mustar, soia, gluten
- Produsul poate contine urme de: susan, tellina
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Zurna doner pui efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingredient Zurna doner pui
Tip ingredient |
Ingrediente |
KJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
compus |
carne pui kebap |
798.1 |
191.7 |
13.5 |
3.2 |
1.61 |
0.2 |
1.1 |
semifabricat |
Lavash Zurna |
1009.94 |
238.74 |
2.92 |
2.58 |
45.57 |
3.19 |
0.61 |
semifabricat |
sos zurna (10+50g) |
423.19 |
102.03 |
7.72 |
1.20 |
6.92 |
5.44 |
1.17 |
simplu |
salata iceberg |
59 |
14 |
0.2 |
0.1 |
1.4 |
1.4 |
0.017 |
compus |
mozarella |
284 |
1178 |
21.47 |
13.54 |
3.47 |
0.49 |
1.3 |
simplu |
rosii felii |
85 |
20 |
0.4 |
0.3 |
2.9 |
2.9 |
0.0003 |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
162.1 |
38.3 |
0.3 |
0.1 |
6.2 |
4.4 |
0.0 |
compus |
maioneza |
2970 |
723 |
80 |
5.94 |
2.2 |
1.5 |
1.2 |
compus |
sos anatolia |
2707 |
659 |
72.9 |
5.4 |
2.0 |
1.3 |
1.0900 |
simplu |
patrunjel |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
0.025 |
simplu |
boia ardei iute |
1498 |
359 |
13.0 |
9.1 |
0.0 |
0.0 |
0.0340 |
Legenda |
valori nutritionale de pe eticheta produs |
valori nutritionale literatura de specialitate |
|
semifabricat |
- Valori nutritionale semifabricate
Lavash Zurna
Tip ingredient |
Ingrediente |
KJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
faina |
1423 |
335 |
1.2 |
0.8 |
69 |
1.1 |
0.001 |
simplu |
apa |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0.0010 |
simplu |
zahar |
1640 |
400 |
0 |
0 |
100 |
100 |
0 |
simplu |
ulei |
3687 |
897 |
99.5 |
95.5 |
0 |
0 |
0 |
simplu |
sare |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
39 |
simplu |
drojdie |
275 |
66 |
0.4 |
0.3 |
1 |
0 |
0.016 |
Sos Zurna
Tip ingredient |
Ingrediente |
Kj |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
apa |
0 |
0 |
0.0 |
0.0 |
0.0 |
0.0 |
0.0010 |
simplu |
sos rosii |
296 |
70 |
0.1 |
0.1 |
15.62 |
13.56 |
1.48 |
simplu |
ulei masline |
3389 |
824 |
91.6 |
13 |
0 |
0 |
0 |
simplu |
pasta ardei |
452 |
108 |
1.2 |
1.1 |
17.6 |
16.4 |
8 |
simplu |
usturoi |
670 |
158 |
0.5 |
0.3 |
31 |
1 |
0.017 |
simplu |
piper negru |
1393 |
332 |
3.0 |
2.9 |
52.0 |
0.0 |
0.0440 |
simplu |
sare |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
39 |
Ceapa cu patrunjel si sumac
Tip ingredient |
Ingrediente |
kJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
CEAPA |
157 |
37 |
0.2 |
0.1 |
6.3 |
4.5 |
0.004 |
simplu |
PATRUNJEL |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
0.025 |
simplu |
SUMAC |
1627.7 |
397 |
20 |
6 |
49 |
49 |
0 |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Zurna doner vitel
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Zurna doner vitel
1 portie=600g
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g /100g produs |
compus |
carne vita kebap |
26.60% |
semifabricat |
Lavash Zurna |
23.30% |
semifabricat |
sos zurna (10+50g) |
10.00% |
simplu |
salata iceberg |
10.00% |
compus |
mozarella |
10.00% |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
6.60% |
simplu |
rosii felii |
5.00% |
compus |
maioneza |
3.30% |
compus |
sos anatolia |
3.30% |
simplu |
patrunjel |
1.17% |
simplu |
boia ardei iute |
0.50% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
mozzarela |
lapte, cheag, fermenti lactici, sare, antiagomerant :fibra celulozica (0.5%) |
compus |
maioneza |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare, zahar, dextroza, condimente, guar, conservanti E202, E211 |
compus |
carne vita kebab |
piept manzat rotisat 95.11%, sos (apa, ulei vegetal, soia, stabilizatori, E450,E451, amidon de cartofi, gluten, agent de ingrosare E1414, corector aciditate E262, condimente naturale, mustar, telina, glucoza, stabilizatori E451, lactoza, extract de drojdie, arome naturale, conservant e262, antioxidanti E331, E300, maltodextrina, enzime). |
compus |
sos anatolia |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262) |
semifabricat |
Lavash Zurna |
faina (62,42%), apa (31,21%), zahar (2.5%), ulei (2.18%), sare (1.56%), drojdie (0.12%) |
semifabricat |
sos Zurna |
apa (50,6%), sos rosii (32,2%), ulei masline(8.28%), pasta ardei (6.44%), usturoi(1.38%), piper negru (0.64%), sare (0.46%) |
semifabricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%) |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Zurna doner vitel
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
827.68kJ/309.46Kcal |
Grasimi |
13.88g |
din care acizi grasi saturati |
4.53g |
Glucide |
12.86g |
din care zaharuri |
2.24g |
Proteine |
10.29g |
Sare |
0.86g |
3. ADITIVI UTILIZATI: antiaglomerant (fibra celulozica), conservanti (E202,E211), stabilizatori (E450, E451), agent de ingrosare (E1414), corector aciditate (E262), antioxidanti (E331, E300).
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: lapte si lactoza, ou, mustar, soia, gluten, telina, ou
- Produsul poate contine urme de: susan, gluten
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Zurna doner vitel efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingredient Zurna doner vitel
Tip ingredient |
Ingrediente |
Kj |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
compus |
carne vita kebap |
1143.49 |
274.73 |
19.2 |
7.5 |
1.38 |
0.9 |
23.9 |
1.5 |
semifabricat |
Lavash Zurna |
1009.94 |
238.74 |
2.92 |
2.58 |
45.57 |
3.19 |
6.51 |
0.61 |
semifabricat |
sos zurna (10+50g) |
423.19 |
102.03 |
7.72 |
1.20 |
6.92 |
5.44 |
0.99 |
1.17 |
simplu |
salata iceberg |
59 |
14 |
0.2 |
0.1 |
1.4 |
1.4 |
1.0 |
0.017 |
compus |
mozarella |
284 |
1178 |
21.47 |
13.54 |
3.47 |
0.49 |
18.63 |
1.3 |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
162.1 |
38.3 |
0.3 |
0.1 |
6.2 |
4.4 |
1.4 |
0.0 |
simplu |
rosii felii |
85 |
20 |
0.4 |
0.3 |
2.9 |
2.9 |
0.7 |
0.0003 |
compus |
maioneza |
2970 |
723 |
80 |
5.94 |
2.2 |
1.5 |
1.7 |
1.2 |
compus |
sos anatolia |
2707 |
659 |
72.9 |
5.4 |
2.0 |
1.3 |
1.6 |
1.0900 |
simplu |
patrunjel |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
4 |
0.025 |
simplu |
boia ardei iute |
1498 |
359 |
13.0 |
9.1 |
0.0 |
0.0 |
15.0 |
0.0340 |
Legenda |
valori nutritionale de pe eticheta produs |
valori nutritionale literatura de specialitate |
|
semifabricat |
- Valori nutritionale semifabricate
Lavash Zurna
Tip ingredient |
Ingrediente |
KJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
faina |
1423 |
335 |
1.2 |
0.8 |
69 |
1.1 |
0.001 |
simplu |
apa |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0.0010 |
simplu |
zahar |
1640 |
400 |
0 |
0 |
100 |
100 |
0 |
simplu |
ulei |
3687 |
897 |
99.5 |
95.5 |
0 |
0 |
0 |
simplu |
sare |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
39 |
simplu |
drojdie |
275 |
66 |
0.4 |
0.3 |
1 |
0 |
0.016 |
Sos Zurna
Tip ingredient |
Ingrediente |
Kj |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
apa |
0 |
0 |
0.0 |
0.0 |
0.0 |
0.0 |
0.0010 |
simplu |
sos rosii |
296 |
70 |
0.1 |
0.1 |
15.62 |
13.56 |
1.48 |
simplu |
ulei masline |
3389 |
824 |
91.6 |
13 |
0 |
0 |
0 |
simplu |
pasta ardei |
452 |
108 |
1.2 |
1.1 |
17.6 |
16.4 |
8 |
simplu |
usturoi |
670 |
158 |
0.5 |
0.3 |
31 |
1 |
0.017 |
simplu |
piper negru |
1393 |
332 |
3.0 |
2.9 |
52.0 |
0.0 |
0.0440 |
simplu |
sare |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
39 |
Ceapa cu patrunjel si sumac
Tip ingredient |
Ingrediente |
kJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
CEAPA |
157 |
37 |
0.2 |
0.1 |
6.3 |
4.5 |
0.004 |
simplu |
PATRUNJEL |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
0.025 |
simplu |
SUMAC |
1627.7 |
397 |
20 |
6 |
49 |
49 |
0 |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Bagheta doner pui
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Bagheta doner pui
1 portie=360g
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g /100g produs |
compus |
carne pui kebap |
30.77% |
compus |
Bagheta |
25.64% |
simplu |
rosii felii |
10.26% |
simplu |
salata iceberg |
7.69% |
simplu |
castraveti murati |
7.69% |
compus |
sos mediteranean |
5.13% |
compus |
sos anatolia |
5.13% |
compus |
ketchup |
3.85% |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
3.85% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
bagheta |
faina de grau, apa, drojdie, sare, susan |
compus |
ketchup |
pasta de tomate (35%),zahar, apa, otet, amidon modificat, condiemente, conservanti (E202, E211) |
compus |
carne pui kebab |
pulpa pui dezosata (91.98%), sos (apa, soia, stabilizatori- E450, E451, amidon de cartofi, gluten, agenti de ingrosare, E1414, corector de aciditate-E262, faina de porumb, conservant- E262, antioxidant E331, E300, sare, condimente naturale, plante aromatice, lapte praf, ulei de floarea soarelui) |
compus |
sos anatolia |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262) |
compus |
sos mediteranean |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, sare, piper, zahar, usturoi, arpagic, aroma, stabilizator(E412), conservant (E200,E211,E202) |
semifabricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%) |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Bagheta doner pui
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
841.69kJ/202.72kcal |
Grasimi |
12.18g |
din care acizi grasi saturati |
1.65g |
Glucide |
15.09g |
din care zaharuri |
1.93g |
Proteine |
7.82g |
Sare |
0.89g |
3. ADITIVI UTILIZATI: amidon modificat, conservanti (E200, E202, E211), stabilizator (E412, E415, E450, E451), agenti de ingrosare (E1414), corector de aciditate (E262), antioxidant (E331, E300),sare
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: susan, ou, soia, gluten, lapte si derivate din lapte (incl lactoza)
- Produsul poate contine urme de: mustar, telina
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Bagheta doner pui efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingredient Bagheta doner pui
Tip ingredient |
Ingrediente |
Kj |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
compus |
carne pui kebap |
798.1 |
191.7 |
13.5 |
3.2 |
1.61 |
0.2 |
16.39 |
1.1 |
compus |
Bagheta |
1050 |
251 |
0.9 |
0.2 |
49.4 |
0.9 |
9 |
1.4 |
simplu |
rosii felii |
85 |
20 |
0.4 |
0.3 |
2.9 |
2.9 |
0.7 |
0.0003 |
simplu |
salata iceberg |
59 |
14 |
0.2 |
0.1 |
1.4 |
1.4 |
1.0 |
0.017 |
simplu |
castraveti murati |
36 |
9 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0.7 |
0.4 |
compus |
sos mediteranean |
2883 |
702 |
77.6 |
5.77 |
2.14 |
1.46 |
1.65 |
1.16 |
compus |
sos anatolia |
2707 |
659 |
72.9 |
5.4 |
2.0 |
1.3 |
1.6 |
1.0900 |
compus |
ketchup |
464 |
111 |
0.2 |
0.1 |
26.0 |
22.0 |
1.3 |
1.3000 |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
162.1 |
38.3 |
0.3 |
0.1 |
6.2 |
4.4 |
1.4 |
0.0 |
Legenda |
valori nutritionale de pe eticheta produs |
valori nutritionale literatura de specialitate |
|
semifabricat |
- Valori nutritionale semifabricat
Ceapa cu patrunjel si sumac
Tip ingredient |
Ingrediente |
kJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
CEAPA |
157 |
37 |
0.2 |
0.1 |
6.3 |
4.5 |
0.004 |
simplu |
PATRUNJEL |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
0.025 |
simplu |
SUMAC |
1627.7 |
397 |
20 |
6 |
49 |
49 |
0 |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Bagheta doner vitel
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Bagheta doner vitel
1 portie=360g
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g /100g produs |
compus |
carne vita kebap |
30.77% |
compus |
Bagheta |
25.64% |
simplu |
rosii felii |
10.26% |
simplu |
salata iceberg |
7.69% |
simplu |
castraveti murati |
7.69% |
compus |
sos mediteranean |
5.13% |
compus |
sos anatolia |
5.13% |
compus |
ketchup |
3.85% |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
3.85% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
bagheta |
faina de grau, apa, drojdie, sare, susan |
compus |
ketchup |
pasta de tomate (35%),zahar, apa, otet, amidon modificat, condiemente, conservanti (E202, E211) |
compus |
carne vita kebab |
piept manzat rotisat 95.11%, sos (apa, ulei vegetal, soia, stabilizatori, E450,E451, amidon de cartofi, gluten, agent de ingrosare E1414, corector aciditate E262, condimente naturale, mustar, telina, glucoza, stabilizatori E451, lactoza, extract de drojdie, arome naturale, conservant e262, antioxidanti E331, E300, maltodextrina, enzime). |
compus |
sos anatolia |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262) |
compus |
sos mediteranean |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, sare, piper, zahar, usturoi, arpagic, aroma, stabilizator(E412), conservant (E200,E211,E202) |
semifabricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%) |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Bagheta doner vitel
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
947.97kJ/228Kcal |
Grasimi |
13.9g |
din care acizi grasi saturati |
2.98g |
Glucide |
15.02g |
din care zaharuri |
2.14g |
Proteine |
10.13g |
Sare |
1.01g |
3. ADITIVI UTILIZATI: conservanti (E200,E202,E211), amidon, stabilizator (E412, E450,E451, E415), agent de ingrosare (E1414), corector aciditate (E262), antioxidanti (E331, E300),sare
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: susan, ou, soia, gluten, mustar, telina, lapte si produse delivate (inclusiv lactoza)
- Produsul poate contine urme de: -
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Bagheta doner vitel efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingredient Bagheta doner vitel
Tip ingredient |
Ingrediente |
Kj |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
compus |
carne vitel kebap |
1143.49 |
274.73 |
19.2 |
7.5 |
1.38 |
0.9 |
23.9 |
1.5 |
compus |
Bagheta |
1050 |
251 |
0.9 |
0.2 |
49.4 |
0.9 |
9 |
1.4 |
simplu |
rosii felii |
85 |
20 |
0.4 |
0.3 |
2.9 |
2.9 |
0.7 |
0.0003 |
simplu |
salata iceberg |
59 |
14 |
0.2 |
0.1 |
1.4 |
1.4 |
1.0 |
0.017 |
simplu |
castraveti murati |
36 |
9 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0.7 |
0.4 |
compus |
sos mediteranean |
2883 |
702 |
77.6 |
5.77 |
2.14 |
1.46 |
1.65 |
1.16 |
compus |
sos anatolia |
2707 |
659 |
72.9 |
5.4 |
2.0 |
1.3 |
1.6 |
1.0900 |
compus |
ketchup |
464 |
111 |
0.2 |
0.1 |
26.0 |
22.0 |
1.3 |
1.3000 |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
162.1 |
38.3 |
0.3 |
0.1 |
6.2 |
4.4 |
1.4 |
0.0 |
Legenda |
valori nutritionale de pe eticheta produs |
valori nutritionale literatura de specialitate |
|
semifabricat |
- Valori nutritionale semifabricat
Ceapa cu patrunjel si sumac
Tip ingredient |
Ingrediente |
kJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
CEAPA |
157 |
37 |
0.2 |
0.1 |
6.3 |
4.5 |
0.004 |
simplu |
PATRUNJEL |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
0.025 |
simplu |
SUMAC |
1627.7 |
397 |
20 |
6 |
49 |
49 |
0 |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Tombik doner pui
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Tombik doner pui
1 portie=330g
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g /100g produs |
compus |
Tombik |
25.97% |
compus |
carne pui kebap |
25.97% |
semifaricat |
salata varza |
12.99% |
simplu |
rosii felii |
10.39% |
simplu |
castraveti murati |
7.79% |
compus |
sos anatolia |
5.19% |
compus |
sos mediteranean |
3.90% |
compus |
ketchup |
3.90% |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
3.90% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
tombik |
FĂINĂ DE GRÂU (E300), apă, drojdie (Xanthan E415), sare (E500, E535), susan |
compus |
carne pui kebab |
pulpa pui dezosata (91.98%), sos (apa, soia, stabilizatori- E450, E451, amidon de cartofi, gluten, agenti de ingrosare, E1414, corector de aciditate-E262, faina de porumb, conservant- E262, antioxidant E331, E300, sare, condimente naturale, plante aromatice, lapte praf, ulei de floarea soarelui) |
compus |
sos anatolia |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262) |
compus |
sos mediteranean |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, sare, piper, zahar, usturoi, arpagic, aroma, stabilizator(E412), conservant (E200,E211,E202) |
compus |
ketchup |
pasta de tomate (35%),zahar, apa, otet, amidon modificat, condiemente, conservanti (E202, E211) |
semifabricat |
Salata de varza |
Varza (80,7%); morcov (11,1%); Sos vinegrette Olympia {(7,4% compus din otet din fructe de padure (35%), ulei de floarea soarelui (32%), apa, sare iodata, condimente (piper negru, piepr alb, busuioc), conservanti (benzoat de sodiu,sorbat de potasiu),agent de ingrosare(guma xantan)}; suc lamaie (0.74%) |
semifabricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%) |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Tombik doner pui
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
791.3kJ/190.5Kcal |
Grasimi |
10.7g |
din care acizi grasi saturati |
1.45g |
Glucide |
15.57g |
din care zaharuri |
2.3g |
Proteine |
7.23g |
Sare |
0.86g |
3. ADITIVI UTILIZATI: antioxidant (E300), emulgator (E415, E500), antiaglomerat (E535), conservat (E202,E211, E200, E262), stabilizatori (E412, E450, E451), amidon modificat, agenti de ingrosare (E1414), corector de aciditate (E331), sare
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: susan, ou, soia, gluten, lapte si produse delivate (inclusiv lactoza)
- Produsul poate contine urme de: mustar, tellina, gluten
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Tombik doner pui efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingredient Tombik doner pui
Tip ingredient |
Ingrediente |
Kj |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
compus |
Tombik |
1050 |
251 |
0.9 |
0.2 |
49.4 |
0.9 |
9 |
1.4 |
compus |
carne pui kebap |
798.1 |
191.7 |
13.5 |
3.2 |
1.61 |
0.2 |
16.39 |
1.1 |
semifaricat |
salata varza |
173.8 |
41.7 |
1.2 |
0.2 |
3.9 |
3.8 |
2.0 |
0.2 |
simplu |
rosii felii |
85 |
20 |
0.4 |
0.3 |
2.9 |
2.9 |
0.7 |
0.0003 |
simplu |
castraveti murati |
36 |
9 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0.7 |
0.4 |
compus |
sos anatolia |
2707 |
659 |
72.9 |
5.4 |
2.0 |
1.3 |
1.6 |
1.0900 |
compus |
sos mediteranean |
2883 |
702 |
77.6 |
5.77 |
2.14 |
1.46 |
1.65 |
1.16 |
compus |
ketchup |
464 |
111 |
0.2 |
0.1 |
26.0 |
22.0 |
1.3 |
1.3000 |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
162.1 |
38.3 |
0.3 |
0.1 |
6.2 |
4.4 |
1.4 |
0.0 |
Legenda |
valori nutritionale de pe eticheta produs |
valori nutritionale literatura de specialitate |
|
semifabricat |
- Valori nutritionale semifabricate
Ceapa cu patrunjel si sumac
Tip ingredient |
Ingrediente |
kJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
CEAPA |
157 |
37 |
0.2 |
0.1 |
6.3 |
4.5 |
0.004 |
simplu |
PATRUNJEL |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
0.025 |
simplu |
SUMAC |
1627.7 |
397 |
20 |
6 |
49 |
49 |
0 |
Salata varza
Tip ingredient |
Ingrediente |
kj |
kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
simplu |
VARZA FRESH |
151 |
36 |
0.2 |
0.1 |
4.1 |
4.1 |
2.4 |
0.001 |
simplu |
MORCOV FRESH |
137 |
33 |
0.3 |
0.2 |
5.3 |
3.9 |
0.7 |
0.029 |
compus |
SOS VINEGRETTE Olympia |
485 |
118 |
12.9 |
1.3 |
0.2 |
0.1 |
0 |
3.2 |
simplu |
SUC LAMAIE 100% PFANNER |
118 |
28 |
0.5 |
0.1 |
1.7 |
1.4 |
0.5 |
0.01 |
- valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
- In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
- Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.
DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL
Tombik doner vitel
1.Reteta produs si tipul ingredientelor
Tombik doner vitel
1 portie=330g
Tip ingredient |
Ingrediente |
cantitate g /100g produs |
compus |
Tombik |
25.97% |
compus |
carne vita kebap |
25.97% |
semifaricat |
salata varza |
12.99% |
simplu |
rosii felii |
10.39% |
simplu |
castraveti murati |
7.79% |
compus |
sos anatolia |
5.19% |
compus |
sos mediteranean |
3.90% |
compus |
ketchup |
3.90% |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
3.90% |
Tip ingredient |
Denumire ingredient |
Compozitie(ingrediente) |
compus |
tombik |
FĂINĂ DE GRÂU (E300), apă, drojdie (Xanthan E415), sare (E500, E535), susan |
compus |
carne vita kebab |
piept manzat rotisat 95.11%, sos (apa, ulei vegetal, soia, stabilizatori, E450,E451, amidon de cartofi, gluten, agent de ingrosare E1414, corector aciditate E262, condimente naturale, mustar, telina, glucoza, stabilizatori E451, lactoza, extract de drojdie, arome naturale, conservant e262, antioxidanti E331, E300, maltodextrina, enzime). |
compus |
sos anatolia |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262) |
compus |
sos mediteranean |
ulei vegetal, galbenus de ou, otet, sare, piper, zahar, usturoi, arpagic, aroma, stabilizator(E412), conservant (E200,E211,E202) |
compus |
ketchup |
pasta de tomate (35%),zahar, apa, otet, amidon modificat, condiemente, conservanti (E202, E211) |
semifabricat |
Salata de varza |
Varza (80,7%); morcov (11,1%); Sos vinegrette Olympia {(7,4% compus din otet din fructe de padure (35%), ulei de floarea soarelui (32%), apa, sare iodata, condimente (piper negru, piepr alb, busuioc), conservanti (benzoat de sodiu,sorbat de potasiu),agent de ingrosare(guma xantan)}; suc lamaie (0.74%) |
semifabricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%) |
2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL
Tombik doner vitel
Valori nutritionale medii pentru 100g produs |
|
Valoare energetica |
881.05kJ/212.08Kcal |
Grasimi |
12.2g |
din care acizi grasi saturati |
2.57g |
Glucide |
15.51g |
din care zaharuri |
2.48g |
Proteine |
9.18g |
Sare |
0.96g |
3. ADITIVI UTILIZATI: antioxidant (E300, E331), emulgator (E415, E500), antiaglomerat (E535), conservat (E202,E211,E200,E262), stabilizatori (E412, E450, E451), amidon modificat, agenti de ingrosare (E1414), sare
4.ALERGENI
- Produsul contine urmatorii alergeni: susan, soia, ou, gluten, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), mustar, telina
- Produsul poate contine urme de: -
5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul Tombik doner vitel efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b
- Valori nutritionale ingredient Tombik doner vitel
Tip ingredient |
Ingrediente |
Kj |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
proteine |
sare |
compus |
Tombik |
1050 |
251 |
0.9 |
0.2 |
49.4 |
0.9 |
9 |
1.4 |
compus |
carne vitel kebap |
1143.49 |
274.73 |
19.2 |
7.5 |
1.38 |
0.9 |
23.9 |
0.5 |
semifaricat |
salata varza |
173.8 |
41.7 |
1.2 |
0.2 |
3.9 |
3.8 |
2.0 |
0.2 |
simplu |
rosii felii |
85 |
20 |
0.4 |
0.3 |
2.9 |
2.9 |
0.7 |
0.0003 |
simplu |
castraveti murati |
36 |
9 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0.7 |
0.4 |
compus |
sos anatolia |
2707 |
659 |
72.9 |
5.4 |
2.0 |
1.3 |
1.6 |
1.0900 |
compus |
sos mediteranean |
2883 |
702 |
77.6 |
5.77 |
2.14 |
1.46 |
1.65 |
1.16 |
compus |
ketchup |
464 |
111 |
0.2 |
0.1 |
26.0 |
22.0 |
1.3 |
1.3000 |
semifaricat |
ceapa cu patrunjel si sumac |
162.1 |
38.3 |
0.3 |
0.1 |
6.2 |
4.4 |
1.4 |
0.0 |
Legenda |
valori nutritionale de pe eticheta produs |
valori nutritionale literatura de specialitate |
|
semifabricat |
- Valori nutritionale semifabricate
Ceapa cu patrunjel si sumac
Tip ingredient |
Ingrediente |
kJ |
Kcal |
grasime |
din care acizi grasi saturati |
glucide |
din care zaharuri |
sare |
simplu |
CEAPA |
157 |
37 |
0.2 |
0.1 |
6.3 |
4.5 |
0.004 |
simplu |
PATRUNJEL |
154 |
37 |
0.8 |
0.6 |
1 |
0 |
0.025 |
simplu |
SUMAC |
1627.7 |
397 |
20 |
6 |
49 |
49 |
0 |
Salata varza
Tip ingredient |
Ingrediente |
kj |
kcal |
|