Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
CookieConsent https://www.donerboom.ro Stochează statutul de consimțământ al utilizatorului pentru domeniul curent 1 an HTTP
PHPSESSID https://www.donerboom.ro Păstrează starea sesiunii de utilizatori între solicitările de pagină. 29 zile HTTP
Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
collect google-analytics.com Folosit pentru a trimite date către Google Analytics despre dispozitivul și comportamentul vizitatorului. Urmareste vizitatorul pe dispozitive cat și pe canale de marketing. Session Pixel
_ga https://www.donerboom.ro Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web. 2 ani HTTP
_gat https://www.donerboom.ro Utilizat de Google Analytics pentru a reduce rata solicitărilor Session HTTP
_gid https://www.donerboom.ro Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web. Session HTTP
APISID => HSID, PREF, SAPISID, SID, SSID google.com Retine informatii despre interactiunea utilizatorului cu servicii Google precum Google Maps, Google Calendar, Google+ etc. 2 ani HTTP
NID google.com Retine informatii despre interactiunea utilizatorului cu servicii Google precum Google Maps, Google Calendar, Google+ etc. 6 luni HTTP
Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de publicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
ads/ga-audiences https://policies.google.com/privacy Retine informatii despre interactiunea utilizatorului cu servicii Google de marketing pentru o conversie. Sesiune PIXEL
Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.

Title

BOOM !

MENIUL DONERBOOM - Restaurant si Delivery

Informatii despre produse: gramaje, ingrediente si alergeni.

Produsele DONERBOOM pot conține urme de substanțe alergene, precum: gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă, țelină, muștar, semințe de susan, lupin, moluște și produse derivate, dioxid de sulf și sulfiți, provenite din materiile prime.

Informațiile afișate sunt în conformitate cu prevederile Ordinului ANPC nr. 201 din 2022, Regulamentului (CE) nr. 1333 din 2008 privind aditivii alimentari, Regulamentului (UE) nr. 1169 din 2011 privind informarea consumatorilor și Ordinului nr. 163 din 2021.

Descarcă fișierul!

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Salata de ceapa(subreteta)

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Salata de ceapa – 1KG

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate g /100g produs

simplu

CEAPA

94.80%

simplu

PATRUNJEL

4.70%

simplu

SUMAC

0.37%

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Salata de ceapa

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

162kJ/38cal

Grasimi

0.3g

din care acizi grasi saturati

0.15g

Glucide

6.2g

din care zaharuri

4.45g

Proteine

1.43g

Sare

0g

3. ADITIVI UTILIZATI: -

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: -
  • Produsul poate contine  urme de: ou, lapte si produse derivate(inclusive lactoza), soia, susan, mustar, tellina, gluten

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Salata de ceapa efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingredient

Tip ingredient

Ingrediente

kJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

simplu

CEAPA

157

37

0.2

0.1

6.3

4.5

1.3

0.004

simplu

PATRUNJEL

154

37

0.8

0.6

1

0

4

0.025

simplu

SUMAC

1627.7

397

20

6

49

49

3

0

Legenda

valori de pe eticheta

valori literatura de specialitate

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Salata de Varza(subreteta)

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Salata de varza – 1KG

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate g /100g produs

simplu

VARZA

80.70%

simplu

MORCOV

11.10%

compus

SOS VINEGRETTE Olympia

7.40%

simplu

SUC LAMAIE 100%  PFANNER

0.74%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

SOS VINEGRETTE Olympia

otet din fructe de padure (35%), ulei de floarea soarelui (32%), apa, sare iodata, condimente (piper negru, piepr alb, busuioc), conservanti (benzoat de sodiu,sorbat de potasiu),agent de ingrosare(guma xantan)

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Salata de varza

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

173.8kJ/41.6cal

Grasimi

1.1g

din care acizi grasi saturati

0.19g

Glucide

3.9g

din care zaharuri

3.75g

Proteine

2.01g

Sare

0.24g

3. ADITIVI UTILIZATI: conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), agent de ingrosare (guma xantan), sare

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: -
  • Produsul poate contine  urme de: ou, lapte si produse derivate(inclusive lactoza), soia, susan, mustar, tellina, gluten

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Salata de varza efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingrediente

Tip ingredient

Ingrediente

kJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

simplu

VARZA

151

36

0.2

0.1

4.1

4.1

2.4

0.001

simplu

MORCOV

137

33

0.3

0.2

5.3

3.9

0.7

0.029

compus

SOS VINEGRETTE Olympia

485

118

12.9

1.3

0.2

0.1

0

3.2

simplu

SUC LAMAIE 100%  PFANNER

118

28

0.5

0.1

1.7

1.4

0.5

0.01

Legenda

valori de pe eticheta

valori literatura de specialitate

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Supa de linte(subreteta)

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Supa de linte – 6,634 KG

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate        g/100g produs

simplu

apa

75.30%

simplu

linte

15.07%

simplu

ceapa

3.70%

simplu

morcov

3.70%

simplu

ulei masline

0.75%

simplu

unt

0.37%

compus

knor vita

0.30%

simplu

sare

0.30%

compus

knor vegetal

0.15%

simplu

usturoi

0.09%

simplu

menta

0.03%

simplu

chimion

0.02%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

knorr vita

Sare, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat disodic, guanilat disodic), grasime vegetala de palmier, amidon, arome, grasime vegetala de palmier total hidrogenata, carne deshidratata de vita (2%), condimente (seminte de TELINA, nucsoara, curcuma), morcov (0.4%), patrunjel (0.3%), acidifiant (acid tartaric).

compus

Knorr Vegetal

 apa, sare, legume rehidratate 15.7% ( morcov 7.5%, praz 5%, ardei gras 2.3%, RADACINA DE TELINA 0.9%, grasime de palmier, zahar, extract de drojdie, agenti de ingrosare: guma de xanthan, faina din seminte de carrube, arome, condimente ( seminte de TELINA, radacina de leustean, nucsoara, piper), patrunjel rehidratat 0.26%, sirop de caramel, maltodextrina. Poate contine OUA, LAPTE, SOIA, SUSAN si MUSTAR. 

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Supa de linte

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

243kJ/58Kcal

Grasimi

1.23g

din care acizi grasi saturati

0.57g

Glucide

6.97g

din care zaharuri

0.49g

Proteine

3.25g

Sare

0.12g

3. ADITIVI UTILIZATI: sare, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat disodic, guanilat disodic), amidon, acidifiant (acid tartaric),  agenti de ingrosare (guma de xanthan, faina din seminte de carrube,  maltodextrina)

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: telina
  • Produsul poate contine  urme de: ou, lapte si produse derivate(inclusive lactoza), soia, susan, mustar, gluten

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Supa de linte efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingrediente

Tip ingredient

Ingrediente

kj

kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

simplu

apa

0

0

0

0

0

0

simplu

linte

1288

306

1.5

1.2

43

1

simplu

ceapa

157

37

0.2

0.1

6.3

4.5

simplu

morcov

137

33

0.3

0.2

5.3

3.9

simplu

ulei masline

3389

824

91.6

13

0

0

simplu

unt

3033

737

81.2

76.3

1.1

1.1

compus

knor vita

25

6

0.5

0.3

0.5

0.5

simplu

sare

0

0

0

0

0

0

compus

knor vegetal

27

7

0.5

0.5

0.5

0.5

simplu

usturoi

670

158

0.5

0.3

31

1

simplu

menta

1679

395

0.0

0.00

98.2

98.20

simplu

chimion

1782

427

22.0

21.10

34.0

0.00

Legenda

valori de pe eticheta

valori literatura de specialitate

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Sos Iskender (subreteta)

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Sos Iskender – 1,7 kg

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate g /100g produs

simplu

APA

52.00%

simplu

PULPA ROSII

26.00%

compus

PASTA TOMATE

15.60%

simplu

UNT GHE

2.60%

compus

PASTA ARDEI DULCE

2.07%

simplu

AMIDON

1.03%

simplu

ZAHAR

0.36%

simplu

OREGANO

0.20%

simplu

PIPER

0.20%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

pasta ardei

ardei rosii, sare, regulator aciditate(E330), conservanti (E202)

compus

pasta tomate

concentrat de tomate, apa, zahar (2%), sare (2%)

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Sos Iskender

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

321kJ/76.4cal

Grasimi

1.99g

din care acizi grasi saturati

0.66g

Glucide

11.7g

din care zaharuri

5.9g

Proteine

1.89g

Sare

0.55g

3. ADITIVI UTILIZATI: sare, regulator aciditate(E330), conservanti (E202)

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: -
  • Produsul poate contine  urme de: ou, lapte si produse derivate(inclusive lactoza), soia, susan, mustar, tellina, gluten

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Sos Iskender PR ERKAN efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingrediente

Tip ingredient

Ingrediente

KJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

simplu

APA

0

0

0

0

0

0

0

0.001

simplu

PULPA ROSII

85

20

0.4

0.3

2.9

2.9

0.7

0.002

compus

PASTA TOMATE

296

70

0.1

0.1

15.62

13.56

1.78

1.48

simplu

UNT GHE

8400

2000

70

20

260

90

50

6

compus

PASTA ARDEI DULCE

452

108

1.2

1.1

17.6

16.4

4

8

simplu

AMIDON

1360

320

0

0

80

0

0

0.005

simplu

ZAHAR

1640

400

0

0

100

100

0

0

simplu

OREGANO

1510

360

10.0

7.0

49.0

0.0

11.0

0.0150

simplu

PIPER

1393

332

3.0

2.9

52.0

0.0

11.0

0.0440

Legenda

valori de pe eticheta

valori literatura de specialitate

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Zurna doner pui

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Zurna doner pui

1 portie=600g

Tip ingredient

Ingrediente

Cantitate g/100g produs

compus

carne pui kebap

28.10%

semifabricat

Lavash Zurna

21.90%

semifabricat

sos zurna (10+50g)

9.38%

simplu

salata iceberg

9.38%

compus

mozarella

9.38%

simplu

rosii felii

7.81%

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

6.25%

compus

maioneza

3.10%

compus

sos anatolia

3.10%

simplu

patrunjel

1.09%

simplu

boia ardei iute

0.47%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

mozzarela

lapte, cheag, fermenti lactici, sare, antiagomerant :fibra celulozica (0.5%)

compus

maioneza

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare, zahar, dextroza, condimente, guar, conservanti E202, E211

compus

carne pui kebab

pulpa pui dezosata (91.98%), sos (apa, soia, stabilizatori- E450, E451, amidon de cartofi, gluten, agenti de ingrosare, E1414, corector de aciditate-E262, faina de porumb, conservant- E262, antioxidant E331, E300, sare, condimente naturale, plante aromatice, lapte praf, ulei de floarea soarelui)

compus

sos anatolia

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262)

semifabricat

Lavash Zurna

faina (62,42%), apa (31,21%), zahar (2.5%), ulei (2.18%), sare (1.56%), drojdie (0.12%)

semifabricat

sos Zurna

apa (50,6%), sos rosii (32,2%), ulei masline(8.28%), pasta ardei (6.44%), usturoi(1.38%), piper negru (0.64%), sare (0.46%)

semifabricat

ceapa cu patrunjel si sumac

ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%)

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Zurna doner pui

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

718.78kJ/276.41Kcal

Grasimi

12.04g

din care acizi grasi saturati

3.29g

Glucide

12.29g

din care zaharuri

2.03g

Proteine

8.32g

Sare

0.74g

3. ADITIVI UTILIZATI: antiaglomerant (fibra celulozica), conservanti (E202,E211), stabilizatori (E450,E451), agenti de ingrosare (E1414), corector aciditate (E262), antioxidant (E331, E300)

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: lapte si derivate din lapte (incl lactoza), ou, mustar, soia, gluten
  • Produsul poate contine  urme de: susan,  tellina

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Zurna doner pui efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingredient Zurna doner pui

Tip ingredient

Ingrediente

KJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

compus

carne pui kebap

798.1

191.7

13.5

3.2

1.61

0.2

1.1

semifabricat

Lavash Zurna

1009.94

238.74

2.92

2.58

45.57

3.19

0.61

semifabricat

sos zurna (10+50g)

423.19

102.03

7.72

1.20

6.92

5.44

1.17

simplu

salata iceberg

59

14

0.2

0.1

1.4

1.4

0.017

compus

mozarella

284

1178

21.47

13.54

3.47

0.49

1.3

simplu

rosii felii

85

20

0.4

0.3

2.9

2.9

0.0003

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

162.1

38.3

0.3

0.1

6.2

4.4

0.0

compus

maioneza

2970

723

80

5.94

2.2

1.5

1.2

compus

sos anatolia

2707

659

72.9

5.4

2.0

1.3

1.0900

simplu

patrunjel

154

37

0.8

0.6

1

0

0.025

simplu

boia ardei iute

1498

359

13.0

9.1

0.0

0.0

0.0340

Legenda

valori nutritionale de pe eticheta produs

valori nutritionale literatura de specialitate

semifabricat

  • Valori nutritionale semifabricate

Lavash Zurna

Tip ingredient

Ingrediente

KJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

faina

1423

335

1.2

0.8

69

1.1

0.001

simplu

apa

0

0

0

0

0

0

0.0010

simplu

zahar

1640

400

0

0

100

100

0

simplu

ulei

3687

897

99.5

95.5

0

0

0

simplu

sare

0

0

0

0

0

0

39

simplu

drojdie

275

66

0.4

0.3

1

0

0.016

Sos Zurna

Tip ingredient

Ingrediente

Kj

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

apa

0

0

0.0

0.0

0.0

0.0

0.0010

simplu

sos rosii 

296

70

0.1

0.1

15.62

13.56

1.48

simplu

ulei masline

3389

824

91.6

13

0

0

0

simplu

pasta ardei

452

108

1.2

1.1

17.6

16.4

8

simplu

usturoi

670

158

0.5

0.3

31

1

0.017

simplu

piper negru

1393

332

3.0

2.9

52.0

0.0

0.0440

simplu

sare

0

0

0

0

0

0

39

Ceapa cu patrunjel si sumac

Tip ingredient

Ingrediente

kJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

CEAPA

157

37

0.2

0.1

6.3

4.5

0.004

simplu

PATRUNJEL

154

37

0.8

0.6

1

0

0.025

simplu

SUMAC

1627.7

397

20

6

49

49

0

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Zurna doner vitel

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Zurna doner vitel

1 portie=600g

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate g /100g produs

compus

carne vita kebap

26.60%

semifabricat

Lavash Zurna

23.30%

semifabricat

sos zurna (10+50g)

10.00%

simplu

salata iceberg

10.00%

compus

mozarella

10.00%

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

6.60%

simplu

rosii felii

5.00%

compus

maioneza

3.30%

compus

sos anatolia

3.30%

simplu

patrunjel

1.17%

simplu

boia ardei iute

0.50%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

mozzarela

lapte, cheag, fermenti lactici, sare, antiagomerant :fibra celulozica (0.5%)

compus

maioneza

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare, zahar, dextroza, condimente, guar, conservanti E202, E211

compus

carne vita kebab

piept manzat rotisat 95.11%, sos (apa, ulei vegetal, soia, stabilizatori, E450,E451, amidon de cartofi, gluten, agent de ingrosare E1414, corector aciditate E262, condimente naturale, mustar, telina, glucoza, stabilizatori E451, lactoza, extract de drojdie, arome naturale, conservant e262, antioxidanti E331, E300, maltodextrina, enzime).

compus

sos anatolia

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262)

semifabricat

Lavash Zurna

faina (62,42%), apa (31,21%), zahar (2.5%), ulei (2.18%), sare (1.56%), drojdie (0.12%)

semifabricat

sos Zurna

apa (50,6%), sos rosii (32,2%), ulei masline(8.28%), pasta ardei (6.44%), usturoi(1.38%), piper negru (0.64%), sare (0.46%)

semifabricat

ceapa cu patrunjel si sumac

ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%)

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Zurna doner vitel

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

827.68kJ/309.46Kcal

Grasimi

13.88g

din care acizi grasi saturati

4.53g

Glucide

12.86g

din care zaharuri

2.24g

Proteine

10.29g

Sare

0.86g

3. ADITIVI UTILIZATI: antiaglomerant (fibra celulozica), conservanti (E202,E211), stabilizatori (E450, E451), agent de ingrosare (E1414), corector aciditate (E262), antioxidanti (E331, E300).

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: lapte si lactoza, ou, mustar, soia, gluten, telina, ou
  • Produsul poate contine  urme de: susan, gluten

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Zurna doner vitel efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingredient Zurna doner vitel

Tip ingredient

Ingrediente

Kj

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

compus

carne vita kebap

1143.49

274.73

19.2

7.5

1.38

0.9

23.9

1.5

semifabricat

Lavash Zurna

1009.94

238.74

2.92

2.58

45.57

3.19

6.51

0.61

semifabricat

sos zurna (10+50g)

423.19

102.03

7.72

1.20

6.92

5.44

0.99

1.17

simplu

salata iceberg

59

14

0.2

0.1

1.4

1.4

1.0

0.017

compus

mozarella

284

1178

21.47

13.54

3.47

0.49

18.63

1.3

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

162.1

38.3

0.3

0.1

6.2

4.4

1.4

0.0

simplu

rosii felii

85

20

0.4

0.3

2.9

2.9

0.7

0.0003

compus

maioneza

2970

723

80

5.94

2.2

1.5

1.7

1.2

compus

sos anatolia

2707

659

72.9

5.4

2.0

1.3

1.6

1.0900

simplu

patrunjel

154

37

0.8

0.6

1

0

4

0.025

simplu

boia ardei iute

1498

359

13.0

9.1

0.0

0.0

15.0

0.0340

Legenda

valori nutritionale de pe eticheta produs

valori nutritionale literatura de specialitate

semifabricat

  • Valori nutritionale semifabricate

Lavash Zurna

Tip ingredient

Ingrediente

KJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

faina

1423

335

1.2

0.8

69

1.1

0.001

simplu

apa

0

0

0

0

0

0

0.0010

simplu

zahar

1640

400

0

0

100

100

0

simplu

ulei

3687

897

99.5

95.5

0

0

0

simplu

sare

0

0

0

0

0

0

39

simplu

drojdie

275

66

0.4

0.3

1

0

0.016

Sos Zurna

Tip ingredient

Ingrediente

Kj

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

apa

0

0

0.0

0.0

0.0

0.0

0.0010

simplu

sos rosii 

296

70

0.1

0.1

15.62

13.56

1.48

simplu

ulei masline

3389

824

91.6

13

0

0

0

simplu

pasta ardei

452

108

1.2

1.1

17.6

16.4

8

simplu

usturoi

670

158

0.5

0.3

31

1

0.017

simplu

piper negru

1393

332

3.0

2.9

52.0

0.0

0.0440

simplu

sare

0

0

0

0

0

0

39

Ceapa cu patrunjel si sumac

Tip ingredient

Ingrediente

kJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

CEAPA

157

37

0.2

0.1

6.3

4.5

0.004

simplu

PATRUNJEL

154

37

0.8

0.6

1

0

0.025

simplu

SUMAC

1627.7

397

20

6

49

49

0

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Bagheta doner pui

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Bagheta doner pui

1 portie=360g

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate g /100g produs

compus

carne pui kebap

30.77%

compus

Bagheta

25.64%

simplu

rosii felii

10.26%

simplu

salata iceberg

7.69%

simplu

castraveti murati

7.69%

compus

sos mediteranean

5.13%

compus

sos anatolia

5.13%

compus

ketchup

3.85%

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

3.85%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

bagheta

faina de grau, apa, drojdie, sare, susan

compus

ketchup

pasta de tomate (35%),zahar, apa, otet, amidon modificat, condiemente, conservanti (E202, E211)

compus

carne pui kebab

pulpa pui dezosata (91.98%), sos (apa, soia, stabilizatori- E450, E451, amidon de cartofi, gluten, agenti de ingrosare, E1414, corector de aciditate-E262, faina de porumb, conservant- E262, antioxidant E331, E300, sare, condimente naturale, plante aromatice, lapte praf, ulei de floarea soarelui)

compus

sos anatolia

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262)

compus

sos mediteranean

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, sare, piper, zahar, usturoi, arpagic, aroma, stabilizator(E412), conservant (E200,E211,E202)

semifabricat

ceapa cu patrunjel si sumac

ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%)

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Bagheta doner pui

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

841.69kJ/202.72kcal

Grasimi

12.18g

din care acizi grasi saturati

1.65g

Glucide

15.09g

din care zaharuri

1.93g

Proteine

7.82g

Sare

0.89g

3. ADITIVI UTILIZATI:   amidon modificat, conservanti (E200, E202, E211), stabilizator (E412, E415, E450, E451), agenti de ingrosare (E1414), corector de aciditate (E262), antioxidant (E331, E300),sare

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: susan, ou, soia, gluten, lapte si derivate din lapte (incl lactoza)
  • Produsul poate contine  urme de: mustar, telina

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Bagheta doner pui efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingredient Bagheta doner pui

Tip ingredient

Ingrediente

Kj

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

compus

carne pui kebap

798.1

191.7

13.5

3.2

1.61

0.2

16.39

1.1

compus

Bagheta

1050

251

0.9

0.2

49.4

0.9

9

1.4

simplu

rosii felii

85

20

0.4

0.3

2.9

2.9

0.7

0.0003

simplu

salata iceberg

59

14

0.2

0.1

1.4

1.4

1.0

0.017

simplu

castraveti murati

36

9

0

0

1

1

0.7

0.4

compus

sos mediteranean

2883

702

77.6

5.77

2.14

1.46

1.65

1.16

compus

sos anatolia

2707

659

72.9

5.4

2.0

1.3

1.6

1.0900

compus

ketchup

464

111

0.2

0.1

26.0

22.0

1.3

1.3000

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

162.1

38.3

0.3

0.1

6.2

4.4

1.4

0.0

Legenda

valori nutritionale de pe eticheta produs

valori nutritionale literatura de specialitate

semifabricat

  • Valori nutritionale semifabricat

Ceapa cu patrunjel si sumac

Tip ingredient

Ingrediente

kJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

CEAPA

157

37

0.2

0.1

6.3

4.5

0.004

simplu

PATRUNJEL

154

37

0.8

0.6

1

0

0.025

simplu

SUMAC

1627.7

397

20

6

49

49

0

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Bagheta doner vitel

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Bagheta doner vitel

1 portie=360g

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate g /100g produs

compus

carne vita kebap

30.77%

compus

Bagheta

25.64%

simplu

rosii felii

10.26%

simplu

salata iceberg

7.69%

simplu

castraveti murati

7.69%

compus

sos mediteranean

5.13%

compus

sos anatolia

5.13%

compus

ketchup

3.85%

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

3.85%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

bagheta

faina de grau, apa, drojdie, sare, susan

compus

ketchup

pasta de tomate (35%),zahar, apa, otet, amidon modificat, condiemente, conservanti (E202, E211)

compus

carne vita kebab

piept manzat rotisat 95.11%, sos (apa, ulei vegetal, soia, stabilizatori, E450,E451, amidon de cartofi, gluten, agent de ingrosare E1414, corector aciditate E262, condimente naturale, mustar, telina, glucoza, stabilizatori E451, lactoza, extract de drojdie, arome naturale, conservant e262, antioxidanti E331, E300, maltodextrina, enzime).

compus

sos anatolia

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262)

compus

sos mediteranean

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, sare, piper, zahar, usturoi, arpagic, aroma, stabilizator(E412), conservant (E200,E211,E202)

semifabricat

ceapa cu patrunjel si sumac

ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%)

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Bagheta doner vitel

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

947.97kJ/228Kcal

Grasimi

13.9g

din care acizi grasi saturati

2.98g

Glucide

15.02g

din care zaharuri

2.14g

Proteine

10.13g

Sare

1.01g

3. ADITIVI UTILIZATI:   conservanti (E200,E202,E211), amidon, stabilizator (E412, E450,E451, E415), agent de ingrosare (E1414), corector aciditate (E262), antioxidanti (E331, E300),sare

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: susan, ou, soia, gluten, mustar, telina, lapte si produse delivate (inclusiv lactoza)
  • Produsul poate contine  urme de: -

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Bagheta doner vitel efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingredient Bagheta doner vitel

Tip ingredient

Ingrediente

Kj

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

compus

carne vitel kebap

1143.49

274.73

19.2

7.5

1.38

0.9

23.9

1.5

compus

Bagheta

1050

251

0.9

0.2

49.4

0.9

9

1.4

simplu

rosii felii

85

20

0.4

0.3

2.9

2.9

0.7

0.0003

simplu

salata iceberg

59

14

0.2

0.1

1.4

1.4

1.0

0.017

simplu

castraveti murati

36

9

0

0

1

1

0.7

0.4

compus

sos mediteranean

2883

702

77.6

5.77

2.14

1.46

1.65

1.16

compus

sos anatolia

2707

659

72.9

5.4

2.0

1.3

1.6

1.0900

compus

ketchup

464

111

0.2

0.1

26.0

22.0

1.3

1.3000

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

162.1

38.3

0.3

0.1

6.2

4.4

1.4

0.0

Legenda

valori nutritionale de pe eticheta produs

valori nutritionale literatura de specialitate

semifabricat

  • Valori nutritionale semifabricat

Ceapa cu patrunjel si sumac

Tip ingredient

Ingrediente

kJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

CEAPA

157

37

0.2

0.1

6.3

4.5

0.004

simplu

PATRUNJEL

154

37

0.8

0.6

1

0

0.025

simplu

SUMAC

1627.7

397

20

6

49

49

0

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Tombik doner pui

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Tombik doner pui

1 portie=330g

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate g /100g produs

compus

Tombik

25.97%

compus

carne pui kebap

25.97%

semifaricat

salata varza

12.99%

simplu

rosii felii

10.39%

simplu

castraveti murati

7.79%

compus

sos anatolia

5.19%

compus

sos mediteranean

3.90%

compus

ketchup

3.90%

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

3.90%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

tombik

FĂINĂ DE GRÂU (E300), apă, drojdie (Xanthan E415), sare (E500, E535), susan

compus

carne pui kebab

pulpa pui dezosata (91.98%), sos (apa, soia, stabilizatori- E450, E451, amidon de cartofi, gluten, agenti de ingrosare, E1414, corector de aciditate-E262, faina de porumb, conservant- E262, antioxidant E331, E300, sare, condimente naturale, plante aromatice, lapte praf, ulei de floarea soarelui)

compus

sos anatolia

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262)

compus

sos mediteranean

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, sare, piper, zahar, usturoi, arpagic, aroma, stabilizator(E412), conservant (E200,E211,E202)

compus

ketchup

pasta de tomate (35%),zahar, apa, otet, amidon modificat, condiemente, conservanti (E202, E211)

semifabricat

Salata de varza

Varza (80,7%); morcov (11,1%); Sos vinegrette Olympia {(7,4%  compus din otet din fructe de padure (35%), ulei de floarea soarelui (32%), apa, sare iodata, condimente (piper negru, piepr alb, busuioc), conservanti (benzoat de sodiu,sorbat de potasiu),agent de ingrosare(guma xantan)}; suc lamaie (0.74%)

semifabricat

ceapa cu patrunjel si sumac

ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%)

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Tombik doner pui

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

791.3kJ/190.5Kcal

Grasimi

10.7g

din care acizi grasi saturati

1.45g

Glucide

15.57g

din care zaharuri

2.3g

Proteine

7.23g

Sare

0.86g

3. ADITIVI UTILIZATI: antioxidant (E300), emulgator (E415, E500), antiaglomerat (E535), conservat (E202,E211, E200, E262), stabilizatori (E412, E450, E451), amidon modificat, agenti de ingrosare (E1414), corector de aciditate (E331), sare

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: susan, ou, soia, gluten, lapte si produse delivate (inclusiv lactoza)
  • Produsul poate contine  urme de:  mustar, tellina, gluten

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Tombik doner pui efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingredient Tombik doner pui

Tip ingredient

Ingrediente

Kj

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

compus

Tombik

1050

251

0.9

0.2

49.4

0.9

9

1.4

compus

carne pui kebap

798.1

191.7

13.5

3.2

1.61

0.2

16.39

1.1

semifaricat

salata varza

173.8

41.7

1.2

0.2

3.9

3.8

2.0

0.2

simplu

rosii felii

85

20

0.4

0.3

2.9

2.9

0.7

0.0003

simplu

castraveti murati

36

9

0

0

1

1

0.7

0.4

compus

sos anatolia

2707

659

72.9

5.4

2.0

1.3

1.6

1.0900

compus

sos mediteranean

2883

702

77.6

5.77

2.14

1.46

1.65

1.16

compus

ketchup

464

111

0.2

0.1

26.0

22.0

1.3

1.3000

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

162.1

38.3

0.3

0.1

6.2

4.4

1.4

0.0

Legenda

valori nutritionale de pe eticheta produs

valori nutritionale literatura de specialitate

semifabricat

  • Valori nutritionale  semifabricate

Ceapa cu patrunjel si sumac

Tip ingredient

Ingrediente

kJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

CEAPA

157

37

0.2

0.1

6.3

4.5

0.004

simplu

PATRUNJEL

154

37

0.8

0.6

1

0

0.025

simplu

SUMAC

1627.7

397

20

6

49

49

0

Salata varza

Tip ingredient

Ingrediente

kj

kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

simplu

VARZA FRESH

151

36

0.2

0.1

4.1

4.1

2.4

0.001

simplu

MORCOV FRESH

137

33

0.3

0.2

5.3

3.9

0.7

0.029

compus

SOS VINEGRETTE Olympia

485

118

12.9

1.3

0.2

0.1

0

3.2

simplu

SUC LAMAIE 100%  PFANNER

118

28

0.5

0.1

1.7

1.4

0.5

0.01

  • valori nutritionale sunt calculate pentru 100g produs;
  • In efectuarea calculului sunt utilizate valoarile nutritionale medii declarate de catre producatori pe etichetele materiilor prime sau valorile nutritionale medii din literature de specialitate;
  • Valorile nutritionale pot prezenta mici variatii in functie de sezon.

DECLARATIE NUTRITIONALA PENTRU PRODUSUL

Tombik doner vitel

1.Reteta produs  si tipul ingredientelor

Tombik doner vitel

1 portie=330g

Tip ingredient

Ingrediente

cantitate g /100g produs

compus

Tombik

25.97%

compus

carne vita kebap

25.97%

semifaricat

salata varza

12.99%

simplu

rosii felii

10.39%

simplu

castraveti murati

7.79%

compus

sos anatolia

5.19%

compus

sos mediteranean

3.90%

compus

ketchup

3.90%

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

3.90%

Tip ingredient

Denumire ingredient

Compozitie(ingrediente)

compus

tombik

FĂINĂ DE GRÂU (E300), apă, drojdie (Xanthan E415), sare (E500, E535), susan

compus

carne vita kebab

piept manzat rotisat 95.11%, sos (apa, ulei vegetal, soia, stabilizatori, E450,E451, amidon de cartofi, gluten, agent de ingrosare E1414, corector aciditate E262, condimente naturale, mustar, telina, glucoza, stabilizatori E451, lactoza, extract de drojdie, arome naturale, conservant e262, antioxidanti E331, E300, maltodextrina, enzime).

compus

sos anatolia

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, mustar, apa, sare,legume (ceapa, ardei iute, morcov), zahar, dextroza, condimente, stabilizator(E415), conservant (E202,E211,E262)

compus

sos mediteranean

ulei vegetal, galbenus de ou, otet, sare, piper, zahar, usturoi, arpagic, aroma, stabilizator(E412), conservant (E200,E211,E202)

compus

ketchup

pasta de tomate (35%),zahar, apa, otet, amidon modificat, condiemente, conservanti (E202, E211)

semifabricat

Salata de varza

Varza (80,7%); morcov (11,1%); Sos vinegrette Olympia {(7,4%  compus din otet din fructe de padure (35%), ulei de floarea soarelui (32%), apa, sare iodata, condimente (piper negru, piepr alb, busuioc), conservanti (benzoat de sodiu,sorbat de potasiu),agent de ingrosare(guma xantan)}; suc lamaie (0.74%)

semifabricat

ceapa cu patrunjel si sumac

ceapa(94,8%), patrunjel (4.7%), sumac(0.37%)

2.VALORILE NUTRITIONALE MEDII PENTRU PRODUSUL

Tombik doner vitel

Valori nutritionale medii pentru 100g produs

Valoare energetica

881.05kJ/212.08Kcal

Grasimi

12.2g

din care acizi grasi saturati

2.57g

Glucide

15.51g

din care zaharuri

2.48g

Proteine

9.18g

Sare

0.96g

3. ADITIVI UTILIZATI: antioxidant (E300, E331), emulgator (E415, E500), antiaglomerat (E535), conservat (E202,E211,E200,E262), stabilizatori (E412,  E450, E451), amidon modificat, agenti de ingrosare (E1414), sare

4.ALERGENI

  • Produsul contine urmatorii alergeni: susan, soia, ou, gluten, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), mustar, telina
  • Produsul poate contine  urme de: -

5. Informatiile utilizate la calculul informatiilor nutritionale pentru produsul  Tombik doner vitel efectuat pe baza valorilor medii reale ale ingredientelor utilizate, conform Regulamentului UE 1169/2011, art.4, pct. 4, lit b

  • Valori nutritionale ingredient Tombik doner vitel

Tip ingredient

Ingrediente

Kj

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

proteine

 sare

compus

Tombik

1050

251

0.9

0.2

49.4

0.9

9

1.4

compus

carne vitel kebap

1143.49

274.73

19.2

7.5

1.38

0.9

23.9

0.5

semifaricat

salata varza

173.8

41.7

1.2

0.2

3.9

3.8

2.0

0.2

simplu

rosii felii

85

20

0.4

0.3

2.9

2.9

0.7

0.0003

simplu

castraveti murati

36

9

0

0

1

1

0.7

0.4

compus

sos anatolia

2707

659

72.9

5.4

2.0

1.3

1.6

1.0900

compus

sos mediteranean

2883

702

77.6

5.77

2.14

1.46

1.65

1.16

compus

ketchup

464

111

0.2

0.1

26.0

22.0

1.3

1.3000

semifaricat

ceapa cu patrunjel si sumac

162.1

38.3

0.3

0.1

6.2

4.4

1.4

0.0

Legenda

valori nutritionale de pe eticheta produs

valori nutritionale literatura de specialitate

semifabricat

  • Valori nutritionale semifabricate

Ceapa cu patrunjel si sumac

Tip ingredient

Ingrediente

kJ

Kcal

grasime

din care acizi grasi saturati

glucide

din care zaharuri

 sare

simplu

CEAPA

157

37

0.2

0.1

6.3

4.5

0.004

simplu

PATRUNJEL

154

37

0.8

0.6

1

0

0.025

simplu

SUMAC

1627.7

397

20

6

49

49

0

Salata varza

Tip ingredient

Ingrediente

kj

kcal